Satusiltoja-hankkeen logo

Lapset kertovat -Pop up -tapahtuma keväällä 2020

Lapset kertovat ja toimivat -verkosto on kokoamassa yhteen innokkaita henkilöitä, jotka voisivat olla mukana ideoimassa Pop up -tapahtumaa keväälle 2020; tapahtuma voi pitää sisällään lapsinäkökulmaista toimintaa (esim. sadutusta, työpajoja, koulutusta, tutkimustietoiskuja jne.) tai sitten jotain aivan muuta! Tarkoituksena on järjestää tapahtuma kansainvälisen sadun ja tarinankerronnan päivän 20.3.2020 tienoilla, ja samassa yhteydessä olisi esillä KOTO-Satusiltoja – lasten tarinoiden ja kuvien näyttely.

 

Jos tällainen tapahtuma kiinnostaa, tule kanssamme ideoimaan! Tapaamme ma 23.9.2019 klo 17-19 Helsingissä, Kaisa-talossa, huoneessa 4005 (4.kerros). Tarjolla suolaista ja makeaa sekä teetä/kahvia/mehua. Ota myös kiinnostunut kaveri mukaan! Ilmoittautumiset sähköpostilla viim. 19.9.: lapsetkertovat@gmail.com

Ideiointipalaveriin osallistuminen ei sido mihinkään – toivottavasti nähdään 23.9.! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s