Kansainvälisen sadun ja tarinankerronnan päivän tapahtumia

Joka vuosi juhlitaan kansainvälistä sadun ja tarinankerronnan päivää 20.3. Samalla juhlimme sadutuspäivää! Niinpä innostammekin kaikkia saduttamaan lapsia, nuoria, työikäisiä ja ikäihmisiä. Katso sadutusohjeet:
https://lapsetkertovat.org/toimintamme/sadutus/

Päivän kunniaksi Satusiltoja-hankkeessa kerätyistä lasten kertomista tarinoista julkaistaan kolme tarinaa Teatteri Hevosenkengän Satukanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCQrPeB6GH7WZ4w0v1COZ8xA/videos

Ajankohtainen blogiteksti, miten pelkoa ja ahdistusta voi helpottaa saduttamalla: https://lapsinakokulma.wordpress.com/2020/03/13/miten-helpottaa-pelkoa-ja-ahdistusta-koronaviruksajassa/

Tietoa sadutustapahtumasta

Tänä vuonna Lapset kertovat ja toimivat järjestää sadutustapahtuman 12.3.2020 yhteistyössä MLL:n Hakunilan yhteisötalon kanssa. Tervetuloa sadutustapahtumaan Hakunilan yhteisötaloon to 12.3. klo 13-15 välillä! Ota lapsi, naapuri, isovanhempi tai ystävä mukaan – kaikki ovat tervetulleita. Tarinat ja niihin tehdyt kuvat julkaistaan yhteisötalon avajaisissa keväällä.

Hakunilan yhteisötalo sijaitsee Hakunilan ostarilla, Laukkarinne 6, Vantaa.

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s