Iloista kesää!

Eka laiva lastattii ongilla ja madoilla. Sitten Hermanni alko kalastaa. Sai lohen. Sitte Tatu sai isomman lohen ku Hermanni. Hän näkikin hain ja pelästyi ja putosi veteen. Sitten Hermanni sai saappaan. Se oli ihan ehjä. Se oli tehty Lapin kullast se saapas. Sitten Tatu sai keltaisen miekan. Sitten Hermanni sai aarrelaukun. Siinä kesti kauan kun se saatiin ylös. Sitten Tatu sai hilveetti kultaisia  tavaloita.

Sitten mentiin Amerikkaan.  Sinne me otettii verkot mukaa. Sitten verkoilla me saatiin tosi isoja kaloja niin kuin lahnaa, sitten sai särkii. Sitten sai toisen lahnan, isomman. Sitten sai hain. Sitten Tatu luuli, että hai käveli maala. Sitten hän otti velkolla sen kiini, ja se olikin ihminen. Hän oli pukeutunut haiksi. Sitten Hermanni meni kalastaa. Hän sai älyttömästi silakoita. Sitten vielä saatiin valas.”

6-vuotiaiden Hermannin ja Tatun kertoman tarinan myötä satumaista kesää ja iloisia kalaretkiä! Toivottaa Lapset kertovat ja toimivat -verkosto

Kuva: Holger Link /Unsplash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s